Paula Seling, primele declarații în urma divorțului de Radu Bucura: „Vă rog mult sa înțelegeți”

Paula Seling, primele declarații în urma divorțului de Radu Bucura: „Vă rog mult sa înțelegeți” Sursă Facebook

Divorțul Paulei Seling de Radu Bucura, cel care i-a fost și manager timp de 17 ani, a ajuns recent în atenția publicului. Paula și soțul ei au refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect, cerând să li se respecte intimitatea.

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani. Cei doi au avut o căsnicie extrem de discretă, ascunsă de lumina reflectoarelor. În urmă cu un an, artista povestea că nu le place să se expună public. În plus, cântăreața a mai mărturisit că nu sunt adepții declarațiilor siropoase. Cu toate acestea, faptul că cei doi au decis să se despartă a fost surprinzător.

Paula Seling pregătește un spectacol la Chișinău

Artista a cerut să i se respecte intimitatea adăugând că lucrează din greu pentru un eveniment important și are nevoie de toată energia și liniștea.

„Am o mare rugăminte. Până pe 3 noiembrie sunt prinsă cu repetiții și pregătirea spectacolului jubiliar de la Chișinău, 25 de ani de carieră aniversați cu trei orchestre și mulți invitați la Palatul Național, unde am extrem de mult material de studiu și repetiții lungi și intense.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vă rog mult sa înțelegeți că pentru așa evenimente este necesară toată energia și dedicarea. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Paula Seling, pentru Click!

Cu privire la divorț, solista a refuzat să dea detalii, însă a cerut înțelegere pentru ea și pentru fostul său partener: „Așteptăm, de fapt, înțelegere din partea voastră!”, a declarat Paula Seling.

Mesaje cu subînțeles pe instagram

La doar câteva zile de la anunț, Paula Seling a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj care poate fi înțeles diferit, în funcție de concepția fiecărei persoane. Femeia a făcut trimitere la o piesă de-a ei „Toată lumea are un dor”. Versurile melodiei transmit că orice persoană simte că îi este dor de cineva de-a lungul vieții. În plus, Seling susține apropierea oamenilor prin versurile melodiei. „De-i găsi-o supărată/Ai s-o săruți dorule o dată/De-i găsi-o adormită/Da’ ia-o în brațe și-o sărută”.

Cu toate că artista a trecut printr-un moment greu, Paula își urmează cursul firesc al vieții. Cântăreața are planuri și proiecte pe care le promovează pe rețelele de socializare. Discretă în ceea ce privește viața personală, postările publicate pe Instagram se rezumă strict la cariera muzicală.

„După o zi de repetiții, întâlniri și o grămadă de planuri, o binemeritată baie fierbinte e tot ce îmi doresc! O seară minunată tuturor! Nu uitați, pe 3 noiembrie la Palatul Național ‘Nicolae Sulac’ din Chișinău, concert aniversar 25 de ani de carieră. Noapte frumoasă, caldă, înstelată! Vă iubesc!”, a scris Paula Seling, pe Instagram.