Patruleasa, mireasa de proba

Patruleasa, mireasa de proba

STAR FLASH.

 Vedeta Stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa (foto), a avut ocazia, luni seara, sa-i arate iubitului ei cum ii sta imbracata in rochie de mireasa, insa acesta din urma a absentat.

De aparitia ei s-au bucurat insa mai multi invitati ai Lizei Panait, la prezentarea colectiei „No Age”. Si au fost prezenti, printre altii, Aura Urziceanu, Sanda Taranu, Cristian Mihailescu si sotia lui, soprana Felicia Filip.

Baguci, la Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cunoscuta manechina Elena Baguci va fi prezenta, alaturi de colegele Valentina Pelinel, Claudia Neghina si Monica Gostian, la cea de-a patra editie a Bucharest Fashion Week, care va avea loc in perioada 16-19 aprilie, la World Trade Plaza.

In cadrul acestui eveniment se va desfasura si concursul de modele Fashion Model Award, organizat, din 2003, de Fashion TV. Elena Baguci s-a stabilit la New York inca din toamna trecuta, obligata de programul incarcat de lucru care o solicita mai ales in Statele Unite.

Ultimele sase luni i-au adus reusita mai multor campanii precum Saks Fifth Avenue, Bloomingdale sau Rene Lezard. Tot in 2006 a aparut in mai multe reviste de prestigiu, precum „Vogue” Rusia, Spania si Grecia, „Id Magazine”, „Marie Claire” sau „Glamour”.

P. Diddy, In Bamboo.

Biletele pentru show-ul pe care vedeta americana Sean „Diddy” Combs il sustine vineri seara in Clubul Bamboo din Bucuresti vor costa 200 de lei. Concertul americanului are si scopuri caritabile, o parte din banii pe care acesta urmeaza sa-i primeasca urmand sa fie donati copiilor din Filipine.

„Pe langa acesti bani vor exista si donatii facute de catre VIP-urile din Romania”, a spus Catalin Botezatu, unul dintre proprietarii clubului. Potrivit acestuia, concertul lui P. Diddy nu va dura foarte mult, va incepe in jurul orei 23.30 si va cuprinde cateva piese.