Pătruleasa, fără slujbă

Pătruleasa, fără slujbă

Vedeta de televiziune Simona Pătruleasa şi-a despărţit ieri destinul de cel al postului Antena 1, unde a prezentat timp de patru ani ştirile sportive.

Deşi surse apropiate de postul din Băneasa susţin că trustul Intact i-a cerut să plece, sătul de anumite fiţe pe care le-a considerat „prejudiciu de imagine”, Pătruleasa insistă că demisia, pe care şi-a prezentat-o în cursul zilei de ieri, este decizia ei personală.

Oficial, Simona Pătruleasa, deşi şi-a anunţat public demisia, nu a dorit să facă niciun fel de precizări, însă, în exclusivitate pentru EVZ, vedeta TV a infirmat zvonurile care „spun că am fost forţată să plec”. „A fost intenţia mea mai demult, azi (ieri – n. red.) m-am decis şi mi-am dat demisia. Nu vreau să intru în motivaţiile gestului, am lucrat patru ani aici şi vreau să mă despart într-o manieră civilizată. Este prima oară când îmi dau demisia de undeva. Sunt mai multe lucruri care nu mi-au plăcut de-a lungul timpului şi care s-au acumulat. Atunci când nu ai motivaţie, nu are rost să mai continui. Orice om vrea s-o ia de la capăt, la un moment dat”, ne-a declarat Simona Pătruleasa.

Surse foarte apropiate de Antena 1 au relatat pentru EVZ că cei din Băneasa au fost iritaţi de faptul că vedeta ar fi sunat la Pro TV să ceară o slujbă, nemulţumită de reducerile salariale la care urma să fie supusă, lucru care a fost relatat, la vremea lui, de presă. „Urma să i se taie din leafă, pentru că se anunţă reduceri de salarii în tot trustul Intact. Toată lumea a acceptat asta, în afară de ea, care s-a supărat înfiorător şi a şi spus asta. Când s-a auzit că l-ar fi sunat pe Adrian Sârbu personal, Antena 1 a considerat asta un prejudiciu de imagine şi a constrâns-o să-şi dea demisia”, povestesc sursele EVZ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Povestea este negată categoric de Pătruleasa: „N-aveam cum să fac aşa ceva, Adrian Sârbu, din câte ştiu eu, nici nu se află în ţară. E vorba de altceva, nu de probleme salariale. În toamnă, am mai avut oferte şi nu am părăsit Antena 1. Acum, asta mi-am dorit, nu mi-a forţat nimeni mâna”. Vedeta afirmă că, în momentul de faţă, este practic fără slujbă: „Nu am plecat pentru că aveam altă variantă. O să mă gândesc dacă vreau să-mi mai caut ceva în televiziune sau să mă întorc într-o şcoală, unde sunt înconjurată de copii. Nu m-am decis încă. Deocamdată, mi-am luat o pauză”.

Camelia Cavadia, reprezentanta postului Pro TV, este sigură că „Simona Pătruleasa nu vine la noi”. „Cu siguranţă, nu va veni la noi. Nu ne interesează, nu este pentru noi. Din câte ştiu eu, nu a existat nicio tentativă a ei de niciun fel şi nu există niciun fel de negocieri”.

Reprezentanta Antenei 1, Cristina Severin, a refuzat să comenteze în orice fel situaţia, spunând că postul din Băneasa va avea o poziţie oficială în cursul zilei de azi.

Simona Pătruleasa s-a născut la Râmnicu Vâlcea, în 1974, şi a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americane. Pătruleasa a prezentat ştirile sportive la postul de televiziune Antena 1, după ce a fost prezentatoare la postul Realitatea TV.