Internat pe 17 martie, la Spitalul Ivan Rilski din Razgrad, cu virusul Covid-19, Kiril Domuschiev este sănătos acum, dar a ales să facă o donație impresionată unității în care a stat internat. Patronul campioanei Bulgariei a donat suma 250.000 de leva, circa 150.000 de euro, spitalului, și a mai cumpărat o mie de teste şi termomentre, 2000 de măşti, 500 de echipamente de siguranţă, 200 de ochelari şi 100 de costume de siguranţă.

Banii donați de acesta vor fi folosiți pentru dotarea unui laborator pentru diagnosticarea persoanelor infectate cu coronavirus.

Mai mult, Kiril Domuschiev are o avere de aproape un miliard de dolari și, alături de fratele său, Georgi, deține o fabrică de produse farmaceutice.

Dragii mei, sunt sănăor acum! Am învins COVID-19 şi am deja imunitate. Mai rămâne să mă recuperez după pneumomonie. Vreau să mulţumesc echipei medicale care a avu grijă atât de mine, cât şi de soţia mea. Sunt nişte profesionişti desăvârşiţi!

Cu asemenea medici alături, putem combate coronavirusul! Mulţumesc, de asemenea, celor de la SofiaMed şi regret că am cauzat neintenţionat neplăceri. Fiţi atenţi, dar nu vă temeţi! Există tratament. Fiţi inteligenţi şi aveţi grijă de voi şi de cei pe care îi iubiţi”, a scris Kiril Domuschiev după ce s-a vindecat.