Patrick Swayze, bolnav de cancer |VIDEO

Patrick Swayze, bolnav de cancer |VIDEO

Actorul, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer pancreatic.

Purtătorul de cuvânt al actorului a declarat că afirmaţiile conform cşrora actorul mai are doar câteva săptâmâni de trăit, sunt complet false.

Conform ediţiei online a publicaţiei The New York Post, boala ar fi fost în fază terminală, iar doctorii i-ar mai fi dat doar câteva săptâmâni de trăit actorului.

"Patrick îşi continuă programul normal în timpul tratamentului şi nu a renunţat să lucreze la viitoarele sale proiecte. Familia actorului apreciază valul de grijă şi susţinere venit din partea publicului", a declarat Annett Wolf, publicistul lui Swayze, citată de The Daily Telegraph.

Ne puteți urmări și pe Google News

Swayze a fost diagnosticat în la sfârşitul anului trecut.

El a devenit celebru în lumea starurilor de la Hollywood după ce a jucat în filme precum Dirty Dancing sau Ghost, alături de actriţe precum Jennifer Gray sau Demi Moore.

Cancerul pancreatic este una dintre cele mai grave forme de cancer. Durata medie de viaţă a celor afectaţi de boală este cuprinsă între şase şi nouă luni, iar doar patru la sută dintre bolnavi ajung să supravieţuiască mai mult de cinci ani, sub tratament.

(12:06)