Evenimentul Zilei > Actualitate > Patinoarul „Mihai Flamaropol” rămâne închis
Patinoarul „Mihai Flamaropol” rămâne închis

Patinoarul „Mihai Flamaropol” rămâne închis

Patinoarul Mihai Flamaropol din Capitală, închis în urmă cu un an din cauza datoriilor la utilităţi, nu se va mai redeschide în urma deciziei luate de către reprezentanţii primăriei, ai federaţiei de hochei pe gheaţă şi ai unor cluburi de patinaj din Bucureşti, informează Mediafax.ro.

Directorul Direcţiei de Investiţii şi Dezvoltare din Primăria Capitalei, Bogdan Hreapcă, a declarat, luni, agenţiei Mediafax că decizia a fost luată din motive de siguranţă şi tehnice.

"Am avut o întâlnire cu preşedintele federaţiei de hochei, cu tehnicul de la hochei, cu doamna Tocală, cu părinţii patinatorilor şi s-a ajuns la următoarea formulă de compromis: să fi plătit 300.000 de euro datorii plus vreo 25.000 pentru nişte piese de schimb şi să fi ţinut patinaorul o lună, pentru că la 17 grade nu se mai face gheaţă, am luat decizia să nu mai fie deschis.

Nu avea rost să facem acest efort pentru nici o lună de funcţionare. Am luat decizia asta punând cărţile pe masă. Am tras concluziile juste şi corecte. Din motive de siguranţă şi motive tehnice, patinoarul Flamaropol va rămâne închis. E o decizie luată de comun acord cu cei care au avut activităţi acolo", a afirmat oficialul.

Bogdan Hreapcă a precizat că urmează să aibă o întâlnire cu omul de afaceri Ion Ţiriac pentru a pune la punct detaliile construcţiei unui patinoar pe un teren pe care primăria îl va pune la dispoziţie. "Urmează să mă întâlnesc cu domnul Ţiriac mâine să vedem dacă până în septembrie putem să ridicăm un patinoar de antrenament. Asta ar fi ideal pentru cei care au nevoie de gheaţă", a mai spus Hreapcă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: