Evenimentul Zilei > International > Pasiunea secretă a lui Donald Trump. Cu cât mai mari, cu atât mai bine…
Pasiunea secretă a lui Donald Trump. Cu cât mai mari, cu atât mai bine…

Pasiunea secretă a lui Donald Trump. Cu cât mai mari, cu atât mai bine…

Puţină lume ştia, cel puţin până de curând, că preşedintele Statelor Unite are o pasiune uriaşă pentru camioane și macarale. Cu cât mai mari, cu atât mai bine.

Chiar şi preşedintele unei țări îşi doreşte uneori să facă altceva.

Trump: „Iubesc macaralele. Iubesc camioanele de toate felurile. Încă de când eram mic, aveam 4 ani şi mama îmi spunea „iubeşti camioanele”. Da, le iubesc.”

Cu vocea schimbată, Donald Trump a confirmat că este unul dintre acei oameni care nu uită niciodată micile bucurii ale copilăriei.

Trump: „Uneori se poate întâmpla să devii preşedinte, dar nimic nu se schimbă. Încă iubesc camioanele.”

Citește și
Trump ameninţă cu ieșirea SUA din Organizaţia Mondială a Comerţului: Ştim că ne jecmănesc

Şi nu glumeşte. S-a urcat la bordul unei autospeciale de pompieri, dar şi într-un camion militar, doar ca să claxoneze.

Nu a ratat nici TIR-ul uriaş parcat parcă pentru el la Casa Albă. Fotografiile din TIR au devenit virale, iar Trump a început să apară, cu ajutorul aplicaţiilor de editare foto, în tot soiul de camioane de jucărie. Ba chiar a fost inspiraţie pentru o scenetă amuzantă în emisiunea Saturday Night Live.

Totuşi, preşedintele american nu este văzut prea des conducând. De fapt, se pare că există doar un filmuleţ înregistrat de soţia lui, Melania. În imagini îl vedem pe Trump la volan, în timp ce fiul lui, Barron, se află în dreapta.

Donald Trump nu s-a rezumat însă doar la camioane şi autospeciale. Într-o fabrică petrochimică a găsit ceea ce îşi dorea să conducă.

Trump: „Când mă uit la cea mai mare macara din lume… e ceva grozav. Credeţi că o să apuc să o manevrez? Nu ştiu. O să-i urcăm pe jurnalişti în ea şi o să-i duc într-o mică plimbare.”

Până la urmă, jurnaliştii nu au mai fost plimbaţi. Nici Trump nu a mai pornit în aventura, aşa că s-a mulţumit să simuleze că foloseşte schimbătorul de viteze.