Pasajul Unirea închis pentru o oră

Pasajul Unirea închis pentru o oră

Unul dintre sensurile pasajului Unirea a fost blocat timp de aproape o oră azi-noapte, din cauza a doua accidente rutiere. Mai întâi un autoturism a lovit zidul pasajului. La scurt timp, o motocicletă a pătruns cu viteză în pasaj şi a lovit puternic una dintre maşinile staţionate.

Pentru ca poliţiştii să poată realiza ancheta, a fost nevoie de închiderea pasajului pe sensul Universitate-Tineretului.

Primul incident s-a petrecut după ce un autoturism a lovit unul dintre zidurile pasajului. La puţin timp s-a format o coadă iar o motocicletă a intrat cu viteză într-una dintre maşinile staţionate.

Cercetarea poliţiştilor a fost îngreunată pentru că, la scurt timp după accident, pasajul Unirea a fost inundat de ploaia torenţială de sâmbătă noapte.

Ne puteți urmări și pe Google News

"În urma accidentului, conducătorul motocicletei a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca unde i se acordă îngrijiri medicale. Nu cunoaştem deocamdată starea victimei" a declarat Daniel Piştea, ofiţer BPR.

Şi pentru ca noaptea să fie completă, şi pe celălalt sens de mers din Pasajul Unirea a avut loc un accident. Un şofer a pus frână brusc atunci când a văzut şiroaiele de apă iar maşina care se afla în spatele său nu a mai putut să evite o tamponare.

Sursa: Realitatea

(11:00)