Evenimentul Zilei > Actualitate > Partidul Lega Nord, Ferrara – STRÂNGE BANI de la comunitate pentru a SCĂPA de cerşetorii ROMÂNI
Partidul Lega Nord, Ferrara – STRÂNGE BANI de la comunitate pentru a SCĂPA de cerşetorii ROMÂNI

Partidul Lega Nord, Ferrara – STRÂNGE BANI de la comunitate pentru a SCĂPA de cerşetorii ROMÂNI

Urâtă imagine mai avem din cauza acestor cetăţeni care ne fac de râs peste tot, nu numai în Italia. După ce cu câteva zile în urmă a fost trimis acasă Durac Florea, în vârstă de 53 de ani, cerșetor român (a făcut 20 de ani închisoare în România pentru omor), a venit rândul Tatianei să facă drumul întoarcerii spre casă, cu un bilet plătit de cetățenii orașului Ferrara care pun mână de la mână pentru a contribui la acest „proiect” de repatriere a cerșetorilor români.

„O altă repatriere plătită de cetățenii orașului Ferrara”. „După Durac Florea urmează să plece Tatiana, o cetățeancă de origine română cunoscută sub numele de ‘coșmarul’ localităților Pontelagoscuro și Barco (provincia Ferrara).”

„Tatiana are 50 de ani și de ani de zile abordează persoanele în vârstă pe stradă, le amenință și scuipă cerându-le bani și țigări. Românca are în spate un trecut bulversat, plin de fărădelegi, o crimă pentru care a făcut închisoare și o condamnare pentru violență împotriva minorilor. Atitudinea de agresivitate a Tatianei față de copii nu a încetat, de aceea mulți părinți sunt preocupați de prezența ei în parcurile publice unde are mereu o reacție amenințătoare la adresa copiilor. Călătorește pe autobuz mereu fără bilet, se oprește în fața supermarket-urilor din diverse zone și hărțuiește clienții, fiind aproape întotdeauna beată” afirmă Lodi pentru site-ul estense.com

"Lega Nord per l’Indipendenza della Padania (Liga Nordului pentru Independența Padaniei),  mai bine cunoscut sub numele de Lega Nord, sau Lega Nord Padania, este un partid politic italian fondat cu peste 20 de ani în urmă de Umberto Bossi. În 2012 Bossi a fost înlocuit de Roberto Maroni iar începând cu 15 decembrie 2013 partidul este condus de Matteo Salvini", titrează rotalianul.