Evenimentul Zilei > Politica > Igor Dodon: „Partidele de stânga sunt viitorul. Pregătiți-vă să pierdeți aceste alegeri”
Igor Dodon:  „Partidele de stânga sunt viitorul. Pregătiți-vă să pierdeți aceste alegeri”

Igor Dodon: „Partidele de stânga sunt viitorul. Pregătiți-vă să pierdeți aceste alegeri”

Pregătirile pentru tutul doi al alegerilor prezidențiale a început. Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a început deja campania de convertire a electoratului altor partide de stânga. "Pregătiți-vă să pierdeți aceste alegeri. Încă nu ați crescut suficient pentru ca să câștigați” - acesta este mesajul candidatului la funcția de președinte al Republicii Moldova, adresat oponentei sale din tutrul II, Maia Sandu.

El susține că cetățenii Republicii Moldova, prin votul de ieri, au demonstrat că "nu mai au nevoie de partidele din dreapta și că ele sunt de domeniul trecutului”. "Partidele de stânga sunt viitorul”.

Declarațiile au fost făcute recent în cadrul unei conferințe de presă. Dodon este încrezător că dacă la alegerile prezidențiale era un sigur candidat de stânga, acesta era să câștige, relatează bani.md.

Cât despre tuturul doi, socialistul Igor Dodon susține că în cazul în care va avea susținerea partenerilor din stânga, acesta va câștiga acumulând 60 la sută din voturile alegătorilor.

Așa cum peste două săptămâni va fi organizat turul doi al alegerilor prezidențiale, Igor Dodon a chemat și liderii altor partide de stânga să îl susțină, inclusiv Renato Usatîi și Vladimir Voronin. „Să lăsăm toate conflictele personale la o parte”, îndeamnă liderul PSRM, candidat la funcția de președinte.