Cel mai nou sezon al serialului „Pariu cu viaţa”, ce revine la Pro Tv din 17 septembrie, aduce doua cupluri de protagonişti: Alina & Dorian, şi Criss & Vlad, dar şi mai multă acţiune, poveşti de iubire trăite la intensitate maximă, muzică şi coregrafie.
„Ca şi în celelalte sezoane şi în sezonul 3 care va debuta din 17 septembrie la PRO TV vom aborda teme de maxim interes din viaţa tinerilor/adolescenţilor. Unele dintre ele, extreme, SIDA, terorismul, dar şi cele normale, prima iubire, căsătoria între tineri, prea tineri şi multe altele. Totul cu piese de excepţie în interpretări de excepţie. În medie 6 piese în fiecare luni seară. Ionut Radu lucreaza deja la câteva piese originale, şi avem deja zeci de coveruri în diferite faze de producţie. Pe lângă filmările de la Vama Veche vom mai filma la Sighişoara, undeva în munţi şi vom mai vedea. În ceea ce priveşte personajele noi, o veţi vedea pe Ana Baniciu, care, la casting a căzut prima sub linie, şi timp de două sezoane a stat în grupul de figuraţie specială. Ana, ca şi Liviu Teodorescu în sezonul 2, s-a integrat excepţional în colectiv. Amândoi sunt foarte talentaţi şi la muzică şi la actorie. Sunt copii buni, cu caractere foarte frumoase. Au fost primiţi, acceptaţi repede de ceilalţi componenţi Lala Band. De asemenea, îl veţi mai vedea pe Andrei Roşu, un actor tânăr de foarte bună calitate care va fi un personaj important în acest sezon. Va mai apărea un copil extrem de talentat. Este vorba de Bogdan Iancu. Un puşti de 9 -10 ani care pe noi ne-a surprins plăcut, aşa cum sper să se întâmple şi cu telespectatorii noştri”, a dezvăluit Ruxandra Ion, producător general.
Înca din primul episod nu lipsesc momentele comice, prin care trec Anca şi Vlad pornind de la o mica neînţelegere. Şi cum „după râs vine plâns”, cei doi protagonişti vor trece prin momente care vor lăsa telespectatorii cu sufletul la gură”, povesteşte Vlad.
Pentru cel de-al treilea sezon, membrii LaLa Band pregătesc piese compuse special pentru ei de Ionuţ Adrian Radu, dar şi piese consacrate din repertoriul românesc şi internaţional, printre care:- „Just a Kiss”- Lady Antebellum, „Just Can’t Get Enough” – The Black Eyed Peas sau „Bleeding Love” – Leona Lewis.