Mama Mihaelei Luiza, fata dispărută din aceeași locație în urmă cu câteva luni, în aceleași împrejurări ca Alexandra, povestește cum a fost batjocorită de polițiști.

După ce a reclamat dispariția fiicei ei, femeia a fost luată la mișto de polițiști care i-au spus că tânără a avut mână liberă. Două luni a așteptat femeia vești în zadar despre fiica ei, însă polițiștii nu au făcut nicio cercetare.

„A fost exclus să credem că a fugit cu cineva. Prima dată am fost plecată, primul apel către 112 a fost făcut la Radomir, Coșoveni. Nu sunt mulțumită absolut deloc. Două luni am mers la Coșoveni. Polițiștii nu au dat un răspuns concret.

Unul din agenți ne-a și zis că fata a fost lăsată liberă. Ne-au spus că acum doi ani a fost găsită o fată dezmembrată în pădure, eu nu cred că era un răspuns pentru o familie îndurerată.

Am vorbit cu un avocat care ne-a îndreptat să mergem la DIICOT. Cazul a fost preluat.  Când am fost la DIICOT, domnii ne chemau de patru ori pe săptămână. Ei nici nu știau despre ce e vorba”, a declarat mama fetei.