Evenimentul Zilei > International > PĂPUȘA din NOROI. Povestea FENOMENALĂ a fetiței de 2 ani a SUPRAVIEȚUIT alunecărilor de TEREN din California
PĂPUȘA din NOROI. Povestea FENOMENALĂ a fetiței de 2 ani a SUPRAVIEȚUIT alunecărilor de TEREN din California

PĂPUȘA din NOROI. Povestea FENOMENALĂ a fetiței de 2 ani a SUPRAVIEȚUIT alunecărilor de TEREN din California

Un copil de numai doi ani a fost salvat din noroi fost salvată din cauza alunecărilor de teren din California, unul dintre salvatori numind-o „păpuşa din noroi”.

Copila a fost supranumită „Păpușa din noroi” a supraviețuit ca prin minune suferind doar o rană la șold. „Nu ştiu cum a supravieţuit micuţa. A plouat o oră şi casa s-a prăbuşit” spune Berkeley Johnson.

După ce casa lor s-a scufundat în noroi Johnson şi soţia lui Karen au auzit un plânset de copil, iar apoi alături de un pompier, au reuşit să salveze micuţa, căreia i-au scos noroi din gură înainte de a fi trimisă la spital.„Cred că dacă am fi plecat de acolo, acest copil nu ar fi fost salvat”, a spus el.

Cel puţin 15 persoane au murit şi mai multe case au fost distruse în comitatul Santa Barbara din statul american California, în urma unei ploi puternice care a provocat o alunecare de teren de pe munţii Santa Ynez, care au rămas fără vegetaţie după incendii de pădure recente.

Meteorologii au spus că cele mai puternice precipitaţii au avut loc în decurs de 15 minute, începând de la 3.30 ora locală, lângă zonele Montecito, Summerland şi Carpinteria din comitatul Santa Barbara, scrie News.ro. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.