Pentru o cameră în această perioadă, doritorii vor fi nevoiți să scoată din buzunar, în medie, 1.600 de lei. Conform primelor informații, până în acest moment au fost rezervate peste 90 la sută dintre camerele de hotel din oraș, potrivit digi24.ro.
 
Papa Francis va vizita și Catedrala Mântuirii Neamului din Capitală.
 
Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat că Papa Francisc va vizita Catedrala Mântuirii Neamului cel mai probabil pe 31 mai.
 
El a mai adăugat că publicul va avea acces la evenimentul în care Papa Francisc și Patriarhul Daniel vor rosti rugăciuni și cuvântări. „Este o certitudine întâlnirea Papei cu Patriarhul Daniel. Există deja discuţii care se poartă între Episcopia Romano-Catolică şi Patriarhie. Biserica Română nu este coorganizator, noi nu avem nicio implicare în organizarea acestei vizite. 
 
Vom fi gazdele acestei întâlniri care va avea loc la Palatul Patriarhiei. (…) Da, în data de 31 mai. (…) Asta se va întâmpla într-o singură zi, probabil, în prima zi a vizitei întrucât am înţeles că, ulterior, va pleca din Bucureşti. (…) Programul vizitei se configurează acum, nu a fost comunicat. Prin martie ni se va comunica şi nouă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

 

Te-ar putea interesa și: