Evenimentul Zilei > International > Papa Francisc s-a ALĂTURAT globaliştilor, ÎNCURAJEAZĂ imigraţia NELIMITATĂ
Papa Francisc s-a  ALĂTURAT globaliştilor, ÎNCURAJEAZĂ imigraţia NELIMITATĂ

Papa Francisc s-a ALĂTURAT globaliştilor, ÎNCURAJEAZĂ imigraţia NELIMITATĂ

Casa Pound, este o mişcare din Italia a răspândit în înteaga ţară mesajele Papei Francisc, cu binecuvântarea sa, lansând îndemnul de - protejare şi promovare a migraţiei - şi, a dat asigurări că poate răspunde cu generozitate, hărnicie şi clarviziune la numeroasele provocări reprezentate de migraţia din zilele noastre.

Papa Francisc favorizează politica privind uşile deschise cu refugiaţii şi în numeroase ocazii a cerut asistenţă umanitară mai mare pentru sirieni şi afgani. Globaliştii imediat i-au preluat mesajul şi l-au răspândit în toată ţara.

''Să fim aproape de ei, să împărtăşim temerile şi incertitudinile lor cu privire la viitor şi să le uşurăm în mod concret suferinţa'', a spus Papa.

Bergoglio încurajează  imigraţia nelimitată, de asemenea solicită ca străinilor să li se asigure o educaţie, iar de la 18 ani posibilitatea de a studia la facultate.

Papa Francisc pledează pentru a ura bun venit refugiaţilor din Orientul Mijlociu în Europa şi consideră că migraţia este rezultatul unui ''sistem social rău şi nedrept''. ''Zidurile nu reprezintă o soluţie pentru valul de refugiaţi care sosesc în Europa. Această criză este rezultatul unui proces de lungă durată, fiindcă oamenii aceia fug de războaie''.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: