Evenimentul Zilei > Actualitate > PANICĂ la bordul unui avion, după ANUNȚUL ȘOCANT al pilotului. AU fost la un pas de DEZASTRU, ce era pe pistă- VIDEO
PANICĂ la bordul unui avion, după ANUNȚUL ȘOCANT al pilotului. AU fost la un pas de DEZASTRU, ce era pe pistă- VIDEO

PANICĂ la bordul unui avion, după ANUNȚUL ȘOCANT al pilotului. AU fost la un pas de DEZASTRU, ce era pe pistă- VIDEO

A fost panică la bordul unei aeronave care tocmai aterizase pe aeroportul Orlando din SUA. Aeronava a fost nevoită să se oprească din drumul către poarta de debarcare.

Pilotul avionului avionului aparținând companiei Spirit Airlines i-a avertizat pe pasageri că aeronava nu mai poate continua către poarta de debarcare, întrucât pista era traversată de un aligator: "Credeţi sau nu, este un aligator pe pistă şi aşteptăm să traverseze", a declarat pilotul potrivit postului local de televiziune WESH2, potrivit Agerpres.ro.

În cele 67 de comitate din Florida, aligatorii se găsesc la tot pasul, astfel că pentru oameni nu mai este un lucru surprinzător să se întâlnească cu aceștia.

Din păcate incidentele în care sunt implicați aligatorii pot fi fatale. În ultimii 70 de ani s-au înregistrat 20 de cazuri de decese ale unor persoane în urma unor atacuri ale acestor reptile.