Evenimentul Zilei > Actualitate > PANICĂ în Gara Arad. O locomotivă S-A IZBIT de garnitura unui tren cu 150 de pasageri
PANICĂ în Gara Arad. O locomotivă S-A IZBIT de garnitura unui tren cu 150 de pasageri

PANICĂ în Gara Arad. O locomotivă S-A IZBIT de garnitura unui tren cu 150 de pasageri

Accident incredibil în Gara Arad. Șase călători au fost răniți duminică după ce locomotiva care s-a cuplat la vagoane a venit cu viteză și a izbit puternic garnitura. Patru dintre persoanele rănite au fost transportate la spital.

Accidentul a avut loc în Gara Arad, unde se forma o garnitură pentru a pleca spre Oradea, informează Mediafax. Din primele informații, locomotiva a avut viteză prea mare şi a lovit puternic vagoanele la cuplare, iar mai mulţi călători aflaţi în tren au căzut şi s-au lovit.
Un echipaj de descarcerare al pompierilor a intervenit pentru a tăia un gard din gară, astfel încât medicii să aibă acces cu tărgile la peronul liniei 7, acolo unde a avut loc accidentul.

Patru pasageri, între care un băiat de 14 ani şi o fată de 17 ani, au fost preluaţi de SMURD şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Directorul spitalului, Monica Puticiu, a spus că răniții sunt în afara oricărui pericol. Conform medicilor, aceștia au suferit traumatisme craniene și contuzii la gambe sau torace. Poliţia Transporturi Feroviare a început o anchetă, mecanicii de locomotivă şi alţi angajaţi urmând să fie audiaţi.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.