Evenimentul Zilei > Social > PANICĂ într-un AUTOBUZ, la Constanța. Un bărbat AMENINȚA CĂLĂTORII cu un CUȚIT
PANICĂ într-un AUTOBUZ, la Constanța. Un bărbat AMENINȚA CĂLĂTORII cu un CUȚIT

PANICĂ într-un AUTOBUZ, la Constanța. Un bărbat AMENINȚA CĂLĂTORII cu un CUȚIT

Polițiștii au fost alertați să intervină în zona porții de acces 1 a portului Constanța unde într-un autobuz staționat un individ amenința călătorii cu un cuțit. Bărbatul a fost capturat de oamenii legii și dus la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Constanța.

Incidentul a avut loc, seara trecută, când polițiștii Secției 3 au fost sesizați prin telefon  la 112 de un șofer al Regiei de Transport în Comun că, în interiorul autobuzului aflat la cap de linie în zona porții 1 a Porului, un bărbat amenință călătorii cu un cuțit. Polițiștii au ajuns rapid la fața locului unde au dat peste un tânăr, de 29 de ani, asupra căruia a fost găsit un cuțit cu lama de 4 centimetri și lungimea mânerului de 9 centimetri, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Marius Niculescu.

Deoarece tânărul cu intenții violente era incoerent, neștiindu-se dacă era băut, drogat sau avea probleme psihice, polițiștii constănțeni au reușit să îl imobilizeze și l-au transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța. De acolo a fost dus la Secția Psihiatrie Palazu Mare unde  a rămas internat pentru investigații. El va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.