Evenimentul Zilei > Social > PANICĂ într-un avion care se îndrepta spre Berlin. Aeronava a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni
PANICĂ într-un avion care se îndrepta spre Berlin. Aeronava a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni

PANICĂ într-un avion care se îndrepta spre Berlin. Aeronava a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni

Un avion care mergea București - Berlin a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni. Aparatul de zbor a rămas la sol, luni, din cauza unor probleme tehnice.

Din primele informații  se înțelege că este vorba despre cursa FR315, scrie Libertatea.ro. Acesta nu este primul incident de anul acesta. În aprilie, Asociația Pro Infrastructură tragea un semnal de alarmă privind siguranța pistelor de aterizare și decolare, din București, afirmând că acestea pun în pericol pasagerii, din cauza „stării dezastruoase” în care se află.

Atunci, un avion Pegasus Airbus A320 care zbora pe ruta Istanbul – Bucureşti a fost implicat într-un incident la aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă. Mai exact, aeronava a aterizat înainte de pragul de limitare a pistei şi a lovit câteva balize. Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile anchetează incidentul, potrivit Biroului de Anchete şi Analize pentru securitatea aviaţiei civile (BEA).