Evenimentul Zilei > Actualitate > Pălălae din Vaslui, hoț de mașini de lux, a dat de belea
Pălălae din Vaslui, hoț de mașini de lux, a dat de belea

Pălălae din Vaslui, hoț de mașini de lux, a dat de belea

Timp de mai mulți ani, un hoț de mașini din municipiul Vaslui, urmărea pe net anunțurile prin care erau scoase la vânzare autoturisme

Pălălae, în vârstă de numai 22 de ani, se orienta mai mult spre cele de lux, apoi făcea o vizită proprietarului, pe care îl convingea să-l lase să facă o tură cu mașina. Oferea drept garanție câteva zeci de euro că nu fuge cu mașina. Însă, odată urcat la volan, borfașul se făcea nevăzut. Paguba totală făcută de acesta a fost estimată la aproximativ 80.000 de euro. În plasa hoțului de mașini au căzut oameni din înalta societate românească, precum avocați din Galați sau patroni de fabrici din vestul țării. El a fost prins de polițiștii vasluieni de la Rutieră, în urma unui filtru de la intrare în oraș.

Vasluianul a fost, mai demult, protagonistul unei scene violente la începutul lunii decembrie, când un alt proprietar de mașină păgubit l-a prins în parcarea de la magazinul Kaufland, scriu colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. Hoțul, care la acea vreme conducea un Volkswagen Tuareg înmatriculat în Galați, a fost blocat și bătut bine până la sosirea polițiștilor. Plin de sânge, cu tricoul rupt și speriat, țeparul de mașini a fost dus la secție unde, în ciuda cazierului său luxuriant, nu a stat prea mult. A fost eliberat, revenind la vechile lui obiceiuri. Hoțul Pălălae acționa în toată țara, nu doar pe raza județului Vaslui.