PAID România are o nouă conducere. Cosmin Tudor, numit director general adjunct

PAID România are o nouă conducere. Cosmin Tudor, numit director general adjunct Conducerea PAID. Sursa foto: Facebook

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) l-a numit pe Cosmin Tudor în în funcția de director general adjunct. Acesta e ocupat în ultimii patru ani, funcția de director de dezvoltare.

Schimbări în conducerea PAID România. Cosmin Tudor a fost numit în funcția de director general adjunct, având în spate o experiență de peste două decenii în domeniul asigurărilor.

PAID România, schimbări în structura de conducere

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale a anunțat schimbări în ceea ce privește structura de conducere. Conform acestora, Cosmin Tudor este  noul director general executiv al PAID România.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a avizat deja această decizie. Astfel, Cosmin Tudor va prelua funcția de conducere, făcând echipă cu Nicoleta Radu, director general și respectiv Ionuț Baciu, director general adjunct.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noul director general adjunct, experiență de peste două decenii și jumătate în domeniul asigurărilor

Cosmin Tudor are o experiență de 25 de ani în domeniul asigurărilor. Totodată, acesta a ocupa în ultimii 4 ani și funcția de director de dezvoltare în cadrul PAID România.

„Sunt încântat să-mi extind rolul și implicarea în cadrul PAID, alături de colegi. Folosesc experiența profesională de până acum pentru a continua strategia de adaptare și transformare a societății, astfel încât să ne îndeplinim mai bine misiunea.”, a precizat Cosmin Tudor.

Noul director general adjunct al PAID România susține că va contribui la misiunea de a-i încuraja pe cetățeni să își protejeze proprietățile.

„Oamenii știu deja că există resursele și infrastructura necesare pentru a face față, mai ușor, distrugerilor cauzate de dezastre naturale. Următorul pas este să aleagă liniștea că pot proteja ceea ce au construit sau cumpărat cu multă trudă. În felul acesta contribuim, cu toții, la binele comunităților. ”, a adăugat acesta.

Cosmin Tudor se va ocupa de stabilitatea operațională a companiei , coordonând echipele de IT, daune, distribuție, metodologie-analiză dar și marketing-comunicare. Noul director general adjunct al structurii are 47 de ani și este absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Univ. “Al. I. Cuza” din Iași.

PAID România are o nouă conducere. Cosmin Tudor, numit director general adjunct

Asigurări locuințe. Sursa foto: Facebook \ PAID România

PAID România. Noi prevederi legislative pentru domeniul asigurărilor

Autoritățile au adus modificări legii asigurărilor, în vigoare de mulți ani. Conform acestor prevederi, cetățenii României au obligația de a furniza o asigurare obligatorie pentru locuințe, în momentul în care se face înregistrarea în Cartea Funciară.

„Atunci când o locuinţă este înscrisă în Cartea Funciară ea trebuie să facă dovada existenţei acestei poliţe de asigurare”,precizau oficialii Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID).

Drept urmare, orice actualizare a informațiilor din Cartea Funciară poate fi realizată în condițiile  în care locuința are dejao asigurare obligatorie împotriva dezastrelor naturale.