Este vorba despre ceea ce unii dintre specialiştii care au studiat amploarea  “fenomenului” numesc “cele mai tari bordeluri din lume”.     
Centrul de dezmăţ
Pe locul întâi se află Big Sister- un bordel unic din Republica Cehă, considerat drept “cel mai bun loc din lume pentru amatori”. Aici toţi vizitatorii sunt deserviți gratuit, în schimbul acordului de a fi înregistrat video actul sexual. Este un fel de Reality TV, care este disponibil atât prin Internet cât şi prin satelit. Pe locul doi se află Alien Cathouse. Dennis Hof, creatorul vestitului Ranch Moonlite Bunny, a decis să creeze o "casă publică" bazată pe tematica extratereștrilor, în special pentru fanii SF. Este un fel de "zona 51", unde clienţii sunt deserviți de femei îmbrăcate în "extratereștri".
Pe locul trei- Nana Entertainment Plaza, supranumit şi “centrul de dezmăţ din Bangkok”. O clădire cu patru etaje, cu peste 40 de baruri – cele mai multe dintre ele fiind striptease-bar, un loc unde clienţii se înțeleg cu femeile în mod direct, fără  intermediari.
Gratis, dar cu o condiţie
The Site din Australia se află pe locul patru, iar pe cinci Star Wars Bordello din Los Angeles, un club de noapte şi bordel cu tematica Star Wars (iar SF!). Pe 6,  Mustang Ranch Resort, un bordel din Nevada, care seamănă mai mult cu un hotel de lux decât cu un bordel, unde se poate locui gratis, cu condiţia să “întreţii” fetele cu sume mari. Ultimele patru locuri în topul neoficial al celor mai tari bordeluri din lume sunt ocupate, conform mademan.com, de Germania, cu Relax Night Club din Hamburg, Bernds Sauna Club din Schieferhof, FKK World, Frankfurt (oferă petreceri rezervate adulţilor în căutare de aventuri amoroase) şi Pascha, Koln (cunoscut drept bordelul german cu cele mai multe fete).
Conform specialiştilor în domeniu, vine puternic din urmă un bordel cu peste 150 de prostituate, care se vrea a fi cel mai mare bordel din Europa, situat la Viena, în suburbii. “Complexul va fi înconjurat de un zid înalt de 3 metri, pentru a se oferi intimitate clienţilor”, a declarat iniţiatorul proiectului, omul de afaceri Peter Laskaris, care spune că investiţia în acest business se ridică la 16 milioane de euro.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • EFECTUL PONTA ASUPRA JUSTIŢIEI: Anchetatorii lui Năstase, Fenechiu,Silaghi şi Ridzi, luaţi la întrebări
  • Victor Ponta fuge de emisarul american, Victoria Nuland
  • Pe ce s-au dat 40 de milioane de euro. Prostia care ar putea duce la o tragedie pe aeroportul din Cluj

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • DEZVOLTARE IMPRESIONANTĂ. Cum arătau marile orașe ale lumii în trecut și cât de mult au progresat | GALERIE FOTO
  • Fotografiile culturistului de 78 de ani te vor lăsa fără cuvinte. CARE ESTE SECRETUL SĂU
  • MAMĂ complet DENATURATĂ. Practică PROSTITUŢIA în faţa copilului. Şofer de TIR: ”Păi, cum aşa!? Copilul se uită la noi!” | VIDEO

<iframe src="//www.youtube.com/embed/NDwfW_UTSsI" frameborder="0" height="418" width="620"></iframe>