Editura Litera îi invită pe „mascaţi” să colinde pe la  librăriile  din Bucureşti. Sâmbătă, 31 octombrie, între orele 16:30 – 19:30, cei mici sunt aşteptaţi în librăriile Diverta, din București, pentru a marca prin joc seara de Halloween.

Ca și în anii trecuți, bomboanele tradiționale vor fi înlocuite cu multe cărți frumoase din colecții Litera „Scriitori români ilustrați”, „Prințese Disney”, „Supereroi”, „Biblioteca pentru toți copiii”. Oricine își face curaj și colindă costumat librăriile, în data de 31 octombrie, și rostește formula magică „Păcăleală sau cărți?” primește în mod garantat o carte.

În același timp, copiii pot participa la atelierele organizate în librării pentru a-și personaliza măștile preferate din cărțile cu activități distractive: Măști detașabile. Animale și Măști detașabile. Personaje sau pentru a picta pe sticlă și a decora felinare. Fie că vor să se transforme într-un animal fioros sau într-un personaj simpatic, fiecare va pleca din librărie mascat și gata de petrecere!  De Halloween nu te speriem, ci te premiem!