Evenimentul Zilei > Politica > Scandal monstru privind sporirea atribuțiilor Poliției! „PSD a furat voturi!”. „Nu am văzit niciodată atâta disperare de a împinge o lege pe gâtul cetățenilor români”
Scandal monstru privind sporirea atribuțiilor Poliției! „PSD a furat voturi!”. „Nu am văzit niciodată atâta disperare de a împinge o lege pe gâtul cetățenilor români”

Scandal monstru privind sporirea atribuțiilor Poliției! „PSD a furat voturi!”. „Nu am văzit niciodată atâta disperare de a împinge o lege pe gâtul cetățenilor români”

Comisia de apărarea s-a reunit, astăzi, cu cea juridică pentru a discuta proiectul de lege privind sporirea atribuțiilor Poliției, proiect inițiat de Ministrul de Interne, Carmen Dan, și de vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache.

„A ieșit un scandal monstru la comisia de apărare reunită cu cea juridică. S-a discutat proiectul de lege privind sporirea atribuțiilor Politiei, inițiat de Carmen Dan și Florin Iordache. Au măsluit votul. Raețchi a propus amânarea discuției până la avizul CSAT și au fost 21 de voturi pentru și 18 împotrivă. Dar cei de la PSD n-au numărat cum trebuie și s-au certat astfel cu opoziția, care, până la urmă, a ieșit din sală”, potrivit surselor EVZ.  

Liberalul Ovidiu Alexandru Raețchi a scris, într-o postare pe Facebook, că PSD-ul a furat două voturi, chiar dacă în sală au fost și reprezentanți ai mass-mediei.

„PSD e la fel de sinistru ca pe vremea lui Dragnea. Azi şi-au împins ilegal în Comisiile reunite Juridică şi de Apărare proiectul de lege Dragnea-Carmen Dan-Iordache pentru sporirea atribuţiilor Poliţiei (respinsă deja de CCR şi reîncălzită) deşi se votase pentru amânarea ei la propunerea PNL. Pur şi simplu au minţit în faţă pe toata lumea, furând două voturi, deşi erau filmaţi de presă. Încă dezbat pe ea, sfidând pe toată lumea. Nu am văzut niciodată atâta disperare de a împinge o lege pe gâtul Parlamentului şi al cetăţenilor români. Nu, nu s-a schimbat nimic în PSD după dispariţia lui Dragnea în penitenciar, vocaţia minciunii şi a hoţiei a rămas neschimbată”, a scris Ovidiu Alexandru Raețchi.