Evenimentul Zilei > International > Ospătar ucis pentru că „nu a venit cu sandvișul la timp”
Ospătar ucis pentru că „nu a venit cu sandvișul la timp”

Ospătar ucis pentru că „nu a venit cu sandvișul la timp”

Un client l-a împușcat mortal pe un ospătar într-un local de la periferia Parisului. Se pare că atacatorul a fost enervat deoarece a trebuit să aștepte prea mult timp pentru sandvișul pe care l-a comandat.

Colegii bărbatului au chemat poliția după ce acesta a fost împușcat în umăr cu un pistol vineri seara, în suburbia Noisy-le-Grand, la est de Paris.
Toate încercările de resuscitare a tânărului în vârstă de 28 de ani au eșuat, acesta murind la fața locului.
Atacatorul, despre care un martor a declarat că și-a pierdut cumpătul „deoarece sandvișul pe care l-a comandat nu a fost pregătit suficient de repede”, a fugit de la fața locului.

Poliția a declarat pentru AFP că a fost inițiată o anchetă pentru omor.
Chiar dacă atacatorul nu fusese încă prins sâmbătă, locuitorii șocați s-au adunat în fața localului unde se serveau pizza și sandvișuri.
„Chiar a fost ucis pentru un sandviș?” se întreba o localnică, fără să-i vină a crede. ”Este foarte trist”, a declarat femeia în vârstă de 29 de ani.
„Este un local liniștit, fără probleme. S-a deschis acum câteva luni.” Alți cetățeni au remarcat nivelul ridicat al criminalității în zonă, în special traficul de droguri și persoane în stare de ebrietate pe stradă.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: