Osama ben Laden, jucat de Mr. Bean

Osama ben Laden, jucat de Mr. Bean

Potrivit "The Sun", actorul Rowan Atkinson vrea sa-l interpreteze pe liderul retelei al-Qaida intr-un scurt moment comic.

Multi actori considera rolul teroristului drept unul infricosator, in primul rand datorita consecintelor pe care le-ar putea avea daca sketch-ul nu ar fi considerat comic de ben Laden,  informeaza ziarul britanic.

"E ceva cu potential comic in felul in care se ascunde cineva asa cum face el, cand toata lumea il cauta", a spus actorul.

"Unde este? Ce face? Ce a mancat la pranz? Am intalnit pe cineva care l-a cunoscut pe cand traia la Londra, acum multi ani. Se vedeau la petreceri, unde stateau fata in fata la masa. E ceva foarte amuzant sa te gandesti ca ben Laden lua masa, la petreceri, in Kensington", a continuat Rowan Atkinson.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Unghiul pe care l-as aborda nu ar lua neaparat in deradere credinta sa, ci ar fi despre cum este el'', a precizat actorul.

Rowan Atkinson a interpretat rolul lui Mr. Bean, in serialul TV cu acelasi titlu, iar in 1997, personajul a aparut si in prima versiune pentru marele ecran, "Mr. Bean - O comedie dezastru".

Anul acesta, al doilea lungmetraj, "Vacanta lui Mr. Bean", va rula in cinematografele din Romania la finalul lunii viitoare.