Deutsche Welle informează că bărbatul a fost atacat pe o stradă la sfârșitul după-amiezii, conform poliției. Martorii au sunat la poliție după atacul care a avut loc în timpul unei dispute.

Victima a decedat din cauza rănilor grave, în ciuda eforturilor de salvare. Ziarul tabloid Bild a declarat că victima era un german de origine kazahă.

inițial, Poliția a raportat că presupusul autor este un cetățean sirian care locuiește în Germania din 2015. Cu toate acestea, mass-media locală a raportat că ar putea exista discrepanțe în acest sens, Bild susținând că exista suspiciunea că atacatorul  ar putea fi un palestinian care și-a asumat o identitate falsă.

Atacatorul a fugit de la locul crimei cu bicicleta, dar a fost arestat mai târziu după o căutare extinsă. Autoritățile nu au putut confirma detalii despre identitatea suspectului, dar au spus că este un tânăr de 28 de ani care cunoștea victima.

Un purtător de cuvânt al poliției a descris incidentul drept „neobișnuit și îngrozitor”. Martorii au filmat atacul. Crima a avut loc în zona Fasanenhof din Stuttgart, un cartier rezidențial din sudul orașului.

Câțiva martori au filmat atacul și au încărcat materialele pe web. Autoritățile investighează acum utilizarea și reproducerea videoclipurilor, deoarece acest lucru este interzis de legislația germană.

Stuttgart, capitala landului Baden-Württemberg din sudul Germaniei este al șaselea oraș ca mărime și este considerat unul dintre cele mai sigure orașe din Germania.

Te-ar putea interesa și: