Un individ de 34 de ani a fost reținut, miercuri, de polițiștii din Dâmboviţa pentru viol asupra unui băiat de opt ani, fiul surorii sale. Oribila faptă a ieșit la iveală după ce micuțul i-a povestit asistentei sociale în acărui grijă se află acum. Din cercetările efectuate de oamenii legii reiese că faptele au avut loc în anul 2014, atunci când băiatul avea doar opt ani. „Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară. Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate", a transmis IPJ Dâmbovița.

Poliţiştii au stabilit că, în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea părţii vătămate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, bărbatul ar fi obligat minorul, în vârstă de 8 ani, să întreţină raporturi sexuale cu el.

Omul neagă toate acuzaţiile. Însă investigatorii spun că, de la începutul anului 2014 până în vara aceasta, copilul ar fi fost abuzat chiar de tatăl său. Copilaşul a ajuns în grija unui asistent maternal şi, acum, la 12 ani, i-ar fi mărturisit unui psiholog trauma trăită în familie. Aşa a aflat şi poliţia de cele întâmplate. Specialiştii spun că băiatul va avea nevoie de o lungă perioadă de consiliere ca să îşi revină după trauma suferită. Dacă va fi găsit vinovat pentru viol, individul risca până la zece ani de închisoare. El a fost prezentat, joi, în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

 

Te-ar putea interesa și: