Evenimentul Zilei > Justitie > OROARE. A organizat, timp de 11 ani, ORGII CU PROPRIILE FIICE
OROARE. A organizat, timp de 11 ani, ORGII CU PROPRIILE FIICE

OROARE. A organizat, timp de 11 ani, ORGII CU PROPRIILE FIICE

Poveste horror în județul Iași: un bărbat și-a abuzat sexual propriile fiice timp de 11 ani. Organiza orgii sexuale cu fetele lui cât timp mama lor era plecată la muncă în străinătate.

Acuzaţiile incredibile au fost formulate într-un rechizitoriu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași: un tată ar fi organizat adevărate orgii sexuale cu fiicele sale, pe care le-ar fi violat în mod repetat, uneori simultan. Bărbatul ar fi început să facă sex cu fiicele sale după ce nevasta sa a plecat  la muncă în străinătate, în 2006. El a fost trimis în judecată pentru viol, abia la 11 ani distanță, deroarece în tot acest timp nimeni nu a anunțat poliția. O anchetă în acest caz a început abia anul trecut, informează Ziarul de Iași.

Ioan B. a profitat mai ales de una din fiicele sale, în prezent în vârstă de 28 de ani. Când a înceoput oroarea aceasta era minoră, având doar 17 ani. Fata suferă de handicap psihic sever și nu poate vorbi. Nici cealală fiică, cu patru ani mai mică, nu a fost ”uitată”, fiind invitată, cu forța, în patul tatălui său, de la 13 ani.

În urma anchetei, procurorii au stabilit că Ioan B. ar fi întreţinut deseori raporturi sexuale cu ambele sale fiice.

Bărbatul, scriu jurnaliștii de la Ziarul de Iași, citând rechizitoriul, ar fi venit beat acasă, într-o zi din vara lui 2006, a pus un cearşaf în geam ca să nu se vadă de afară, şi și-a organizat propria orgie, întreţinând raporturi sexuale cu ambele sale fiice. La acea vreme, fetele aveau 13 şi 17 ani. În timpul investigaţiei, procurorii au aflat că mai multe persoane din anturajul celor două fete ştiau încă de atunci de abuzurile sexuale ale tatălui lor, dar nimeni nu a sesizat Poliţia de frică, Ioan B. fiind cunoscut ca un individ extrem de violent.

Mama, plecată în străinătate, a observat ceva ciudat la comportamentul fiicei sale mari, acum un an, când a revenit acasă. Aceasta are un IQ de doar 25 de puncte, foarte greu pronunță cuvinte, însă faptul că era îngrozită ori de câte ori își vedea tatăl, a pus-o pe gânduri pe mama sa. Mai mult, fata i-a transmis, prin semne, că tatăl ei o violează. Fata a fost expertizată la IML, dar şi audiată în regim special, suspiciunile mamei fiind confirmate, astfel că Ioan B a fost pus sub acuzare pentru viol. Când a fost întrebată cine a violat-o, tânăra l-a indicat pe tatăl său. (Foto: Adrian Pîclișan)