Evenimentul Zilei > Actualitate > ORGII cu VEDETE. Starul care își deschidea ușa casei pentru petreceri SCĂPATE de sub CONTROL
ORGII cu VEDETE. Starul care își deschidea ușa casei pentru petreceri SCĂPATE de sub CONTROL

ORGII cu VEDETE. Starul care își deschidea ușa casei pentru petreceri SCĂPATE de sub CONTROL

Interpretul David Bowie şi soţia lui Angie organizau orgii la reşedinţa lor din Chelsea la care participa cu regularitate şi Mick Jagger, care a întreţinut relaţii intime şi cu nevasta lui Bowie, sub privirile acestuia, susţine un volum semnat de Wendy Leigh.

Intitulată ”Bowie: The Biography”, cartea, publicată recent, este o biografie neautorizată a muzicianului. În cartea sa, Wendy Leigh susţine că David Bowie nu numai că organiza orgii sexuale în casa sa, dar avea chiar o sală special amenajată pentru asemenea evenimente, în mijlocul căreia trona un pat imens.

”Erau cele mai incredibile orgii din Oakley Street, iar Mick Jagger participa foarte activ la ele”, povesteşte în cartea recent apărută, fostul fotomodel Vicki Hodge. Tot ea spune că ”Bowie, care este în mod declarat bisexual nu părea să fie gelos atunci când Mick întreţinea relaţii sexuale cu soţia lui, având în vedere că pentru Bowie sexul este făcut pentru distracţie şi pentru a deschide mintea”.

Conform volumului ”Bowie: The Biography”, aceste activităţi nu afectau relaţia dintre David şi Angie. La sfârşitul petrecerii, ”ei dădeau mâna cu invitaţii şi continuau să se iubească de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat”.

David Bowie a fost căsătorit cu Angie timp de zece ani, în jurul anilor 70.