Ordin la PNL: închideţi subiectul Ponta, nu mai puneţi gaz pe foc

Ordin la PNL: închideţi subiectul Ponta, nu mai puneţi gaz pe foc

Un mesaj trimis tuturor filialelor liberale din ţară cere tuturor membrilor să nu comenteze discursul lui Victor Ponta de la învestitura Guvernului MRU. Ordinul a apărut după întâlnirea de-aseară, de la Grivco, dintre Antonescu, Ponta şi Voiculescu

Ordin de zi pe unitate la Partidul Național Liberal: nu faceți referire la discursul lui Victor Ponta.

Liberalii care apar la emisiunile de la televiziunile naționale sau locale au primit instrucțiuni de la „centru” să nu amplifice tensiunea din interiorul USL legat de discursul lui Victor Ponta, ținut în Parlament, cu ocazia votului de învestitură a guvernului Ungureanu. Departamentul de analize din interiorul PNL a transmis liberalilor mesajul de a nu nu comenta pe marginea discursului lui Ponta. „Nu faceți referire la discursul lui Victor Ponta. Nu-l comentați, nu-l justificați, nu-l explicați. Este o chestiune care ține de PSD. Subliniați faptul că poziția PNL a fost exprimată de președintele PNL, Crin Antonescu”, se arată în nota internă adresată liberalilor.

Potrivit unor surse din PNL, sugestia a fost trimisă joi seara, după întâlnirea dintre Crin Antonescu și Victor Ponta, care s-a desfășurat la sediul Grivco, și unde tensiunile dintre cei doi lideri au fost aplanate. Asta explică de ce liderii PNL nu au continuat cu criticile la adresa lui Ponta.

Ne puteți urmări și pe Google News