„Lucrurile sunt foarte simple. În 26 mai, cetățenii s-au exprimat la alegerile pentru PE și la referendumul convocat de președintele României. Voința cetățenilor este lege pentru noi” a susținut Ludovic Orban la B1 TV.

„Câștigarea alegerilor europarlamentare de către PNL cu aproape 2,5 milioane de voturi nu cred că e o ciupeală. Implicarea PNL în susținerea referendumul inițiat de președintele României, de asemenea, cred că e o acțiune normală, puternică, serioasă. Probabil, de-a lungul campaniei prezidențiale, vor mai apărea astfel de înțepături. (…)”.

„Resursele de inteligență trebuie consumate pentru a pune punct guvernării PSD nicidecum pentru a încerca să obținem mici câștiguri din înțepături. Am rezistat stoic, în ultimii doi ani, la foarte multe astfel de înțepături, ciupituri și așa vom face și de acum încolo”.

„Am trecut și vom trece în continuare pentru că noi întotdeauna am fost mai înțelepți și avem în vedere realizarea obiectivelor pe care le avem de urmărit și, care, în mare parte, coincid cu ceea ce așteaptă românii de la noi” a mai spus Ludovic Orban, întrebat dacă trece peste înțepăturile celor din USR-PLUS.

 

 

Te-ar putea interesa și: