„Marele patriot Tăriceanu uită că susținem un procuror pentru funcția de procuror șef al Parchetului European. În ce privește faptul că dl Tăriceanu e siderat, eu sunt siderat că un om care 20 de ani a zis că e liberal a putut să ajungă principalul complice în niște măsuri antiliberale. Tăriceanu era premier când PNL și alianța DA au făcut refoma pensiilor. Dacă nu înființezi un pilon suplimentar de pensii riști că angajații de azi să aibă o pensie mică.

Sunt siderat când văd că iau măsuri complet antiliberale, abia ce ai liberalizat piața energiei și vrei acum să fixezi administrativ prețul. Toate lucrurile astea se fac pe o creștere a prețului care afectează companiile. Ce s-a întâmplat cu un asemenea om de a ajuns în asemenea hal?

Dl Tăriceanu ar trebui să fie mai puțin preocupat de PNL. Azi avem forța de a bate PSD. ALDE nu e altceva decât un milog la poarta PSD, care mănâncă frimituri și își bate joc de orice înseamnă valoare liberală. Sunt pe punctul de a fi dați afară din familia liberală europeană”, a declarat Ludovic Orban, la Digi 24.

 

Te-ar putea interesa și: