Ludovic Orban lovește din nou unde doare cel mai tare. Premierul a dezvăluit planul făcut de PSD de a distruge conferința de presă susținută de Nicușor Dan pe Prelungirea Ghencea.

Premierul susține că Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a fost trimis chiar de Gabriela Firea pentru a face scandal la conferința de presă susținută de candidatul PNL la Primăria Capitalei.

„S-au descalificat, şi-au dat foc la valiză. Singurul lor obiectiv e să le la gioalele acelora care spun adevărul”, a afirmat premierul indignat de ceea ce s-a întâmplat în cadrul conferinței.

„Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la primărie. S-au descalificat, şi-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureşteni şi că singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul din Bucureşti şi despre administraţia catastofală a PSD în Bucureşti”, a declarat Ludovic Orban după întreaga scenă greu de digerat, conform Digi24.

În timp ce demasca planul mârșav al PSD, premierul României a mai afirmat că „nu s-ar fi așteptat niciodată la o asemenea bădărănie și mitocănie din partea social-democraților”.

Nici Dan Barna, liderul USR, nu a stat deoparte în acest scandal și a intervenit prompt luându-i apărarea lui Nicușor Dan și a intervenţia viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, în timpul conferinţei drept „un eveniment fără precedent, prin violenţa şi stupiditatea lui”.

„Nu o să îl opriţi pe Nicuşor Dan”, le-a mai transmis Barna social-democraților.


O conferinţă de presă foarte tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicuşor Dan. La faţa locului a ajuns şi viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susţinut de PNL şi USR a încercat să prezinte bilanţul mandatului Gabrielei Firea, locația fiind aleasă cu tact, Prelungirea Ghencea fiind unda dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei.