"În acest moment mă adresez tuturor militanţilor PSD, membrilor PSD, milioanelor de simpatizanţi şi românilor. Vreau să aveţi convingerea că PSD, inclusiv după ziua de astăzi, este un partid solid şi puternic, care va rămâne unit şi care va continua să lucreze în binele românilor", a declarat vicepreşedintele PSD, la Parlament, la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu alţi lideri ai partidului şi cu premierul Victor Ponta în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Oprişan a adăugat: "Mai ales că avem o guvernare bună, guvernare în urma căreia românilor a început să le meargă mai bine".

"Astăzi PSD va ieşi unit, solid şi puternic şi va lucra în continuare în slujba românilor. Forţa PSD, repet, stă în continuare în suma liderilor de valoare pe care-i are atât în plan local, cât şi în plan central. Va hotărî Comitetul Executiv. (…) Victor Ponta este prim-ministru al Guvernului României şi va rămâne prim-ministru al Guvernului României", a spus vicepreşedintele PSD, întrebat pe cine preferă între Rovana Plumb şi Liviu Dragnea, cei doi candidaţi pentru preluarea funcţiei de preşedinte interimar al PSD.

Oprişan a mai spus că opinia premierului în cadrul PSD este una care contează, dar nu a vrut să precizeze pe cine susţine dintre cei doi candidaţi.