Evenimentul ZileiPoliticaDragnea a trădat! Marian Oprişan oferă reacţia momentului. News alert în PSD

Dragnea a trădat! Marian Oprişan oferă reacţia momentului. News alert în PSD

Dragnea a trădat! Marian Oprişan oferă reacţia momentului. News alert în PSD
Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, consideră că Liviu Dragnea a trădat valorile partidului, conducându-l spre rezultate foarte slabe.

Marian Oprișan susține că Liviu Dragnea a trădat valorile social-democrate și arată că acest partid nu merita așa ceva.

„PSD își urmează o nouă cale. Conducerea va fi aleasă statutar. Liviu Dragnea a trădat valorile social-democrate, iar acest partid nu merita așa ceva.”, a declarat Marian Oprișan.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare de completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Sentința este definitivă. Astfel, judecătorii au menținut condamnarea din prima instanță. Totodată, Liviu Dragnea trebuie să plătească 23.414 lei despăgubiri civile.

Liviu Dragnea a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid (PSD) la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

După ce Marian Oprișan i-a cerut demisia lui Dragnea, același lucru l-a făcut și primarul Brăilei, Marian Dragomir.

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), îi solicită public demisia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care îl consideră principalul vinovat pentru scorul obţinut de PSD la alegerile europarlamentare.

„Dragnea, demisia! Un partid mare trebuie să fie condus de un preşedinte fără probleme de imagine, care să nu ostilizeze românii împotriva propriului partid. Eu i-am solicitat demisia lui Dragnea încă din septembrie 2018, în repetate rânduri, pentru că a reuşit să aducă ostilitate unui partid întreg prin măsurile pe care le-a luat. Astăzi nu a fost neapărat un vot împotriva PSD, ci un vot împotriva preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Din păcate, prin măsurile pe care le-a luat, prin faptul că s-a vorbit doar de legile justiţiei, a ostilizat întreaga populaţie a României. Lucrul acesta noi l-am menţionat în nenumărate rânduri, inclusiv la conferinţa de alegeri care a avut loc la Brăila şi am avut un mesaj foarte tranşant şi atunci şi acum am la fel.”, a declarat Marian Dragomir.


Accesează: