Evenimentul Zilei > Politica > Opoziția, val de reacții după afirmațiile lui Liviu Dragnea. „Nu reușește să-și ducă la bun sfârșit planul de a se face scăpat de dosarele penale”
Opoziția, val de reacții după afirmațiile lui Liviu Dragnea. „Nu reușește să-și ducă la bun sfârșit planul de a se face scăpat de dosarele penale”

Opoziția, val de reacții după afirmațiile lui Liviu Dragnea. „Nu reușește să-și ducă la bun sfârșit planul de a se face scăpat de dosarele penale”

Afirmațiile președintelui PSD, Liviu Dragnea, făcute într-un interviu televizat, au stârnit un val de reacții critice din partea Opoziției.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a transmis că Dragnea a făcut aceste declarații deoarece este „disperat” să scape de dosarele penale.

Liviu Dragnea face din nou afirmaţii din aceeaşi categorie cu asasinii de la Athenee Palace. Imaginează tot felul de duşmani văzuţi şi nevăzuţi, împotriva cărora încearcă să declanşeze o isterie colectivă şi să vină domnul Liviu Dragnea să pozeze în apărătorul oamenilor oprimaţi de aceste fiinţe văzute şi nevăzute. Sunt afirmaţii halucinante, care trădează mai degrabă o anumită disperare personală, pentru că după doi ani de zile, deşi a obţinut o majoritate absolut covârşitoare în Parlament, iată, nu reuşeşte să-şi ducă planul la bun sfârşit, respectiv planul de a se face scăpat, prin modificarea legilor justiţiei sau prin diverse alte tertipuri, de a se face scăpat de dosarele penale pe care le are încă pe rol”, susține liberalul.

 

La scurt timp după interviul cu Dragnea, în care a confirmat că nu-l împiedică nimic să candideze pentru cea mai înaltă funcție în stat, și președintele PMP, Eugen Tomac, a reacționat și a transmis că liderul PSD nu ar ajunge nici până în turul doi.

 

„De fapt, aseara MARELE ANUNȚ era altul – ca să avem un sfârșit de an amuzant, ne spune personajul asta condamnat de două ori, nici mai mult, nici mai puțin, că visează să ajungă chiriaș la Cotroceni… Ăsta se crede un mic Ceaușescu.

Va fi cel mai mare esec al PSD. De fapt, sunt sigur ca nu va intra in turul doi. ”, a transmis Tomac.

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara la Antena 3, că nu exclude o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidențiale din decembrie 2019. De asemenea, social-democratul a continuat să critice multinaționalele și „Statul paralel”.