Evenimentul Zilei > Politica > Opoziția, ATAC la Guvern: „Haiducia de la Palatul Victoria a atins noi culmi”
Opoziția, ATAC la Guvern: „Haiducia de la Palatul Victoria a atins noi culmi”

Opoziția, ATAC la Guvern: „Haiducia de la Palatul Victoria a atins noi culmi”

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, atrage atenţia că scumpirea carburanţilor va genera noi creşteri de preţuri. De asemenea, ea a precizat că adevărata preocupare a PSD este „politizarea Justiției”.

„15 lei în plus la fiecare plin! Pentru cine nu a aflat, nu este o hoţie la drumul mare, este chiar o decizie a Guvernului Dragnea – Tudose – Tăriceanu! Haiducia de la Palatul Victoria a atins noi culmi. Peste tot sunt identificați "dușmani ai poporului". Se caută vinovați, oameni și companii, doar, doar ascund incompetența și lipsa de înțelegere a ceea ce trebuie făcut cu țara aceasta! Ca la orice scamatorie de genul "Alba-Neagra", cei care pierd sunt oamenii de bună credință. Atragem atenţia românilor să cântărească foarte bine ce aleg să creadă. Ştirile false, rostogolite cinic de premier şi guvernanţi, despre orice şi aproape oricine, sau realitatea!!! Realitatea este că această creştere a preţului carburanţilor va conduce la: creşterea costului pentru ce se produce; creşterea preţului la ceea ce se cumpără; cheltuieli tot mai mari în domenii care încă ţin economia României (de la agricultură până la industrie şi servicii); scăderea puterii de cumpărare a românilor”, a scris Turcan, astăzi, pe Facebook.

Ea a adăugat că „economia a crescut (din consum, nu din producţie) şi, cu toate acestea, la buget sunt din ce în ce mai puţini bani, deficitul este unul record, împrumuturile sunt tot mai multe şi împovărătoare, creşterile de salarii promise întârzie, investiţii nu se fac (10 miliarde ar fi putut fi folosiţi pentru şcoală – stradă – spital), fonduri europene nu se atrag. E tot mai limpede că Guvernul Dragnea – Tudose – Tăriceanu ştie să taxeze”.

Prim-vicepreşedintele PNL susţine că "preocuparea reală a PSD este politizarea Justiţiei".

„Realitatea este că preocuparea reală a PSD este politizarea Justiţiei. Ţinta lor este ca verdictele să poată fi direcţionate de la sediul PSD, aşa cum se proceda pe vremea cuplului Năstase – Stănoiu”, a conchis Turcan.