Evenimentul Zilei > Actualitate > OPERAŢIILE-MINUNE care tratează frigiditatea şi cresc plăcerea sexuală. Intervenţiile CELE MAI CERUTE de femei
OPERAŢIILE-MINUNE care tratează frigiditatea şi cresc plăcerea sexuală. Intervenţiile CELE MAI CERUTE de femei

OPERAŢIILE-MINUNE care tratează frigiditatea şi cresc plăcerea sexuală. Intervenţiile CELE MAI CERUTE de femei

Din ce în ce mai multe femei care nu sunt mulţumite de aspectul zonei lor genitale apelează la chirurgia intimă. Astfel de operaţii estetice au un impact pozitiv asupra vieţii sexuale.

Medicul estetician Călin Doboş, care are o experienţă de peste 10 ani în acest domeniu, spune că prin acest tip de intrevenţii, femeile caută să rezolve, de cele mai multe ori: probleme legate de micşorarea labiilor mici (care sunt prea mari şi se văd prin slip), clitoroplastie (care duce la creşterea intensităţii plăcerii), injectarea labiilor mari (în momentul în care încep să se atrofieze), injectarea de acid hialuronic în punctul G- procedeu care sporeşte plăcerea, şi nu în ultimul rând rejuvenarea vaginală care presupune micşorarea vaginului.
„Cele mai cerute operatii pentru sporirea plăcerii sexuale sunt cele de clitoroplastie, care dezveleste mai bine organul clitoridian, expunandu-l atingerii, stramtarea vaginului prin metoda chirurgicala si injectarea punctului G”, spune dr. Doboş.
Rejuvenarea vaginală poate fi realizată cu laser sau chirurgical. Dacă procedura cu laser are un efect temporar, de 1-2 ani, procedura realizată chirurgical are efecte permanente. „Arsura provocată de laserele cu care se efectuează acest procedeu are doua efecte: vindecarea zonei determinate prin ardere şi o uşoară scurtare a fibrelor din piele determinate de căldura degajată. Strâmtarea vaginului rezultă din arderea mucoasei pe o adâncime de câţiva microni”, explică specialistul. 
Singurul inconvenient: abstinenţă timp de o lună
Chirurgia intime creşte atât intensitatea plăcerii sexuale, cât şi mulţumirea de sine. „Prin chirurgia intimă se pot trata si anumite disfunctii sexuale, cum ar fi frigiditatea la femei, prin clitoroplastie si injectarea punctului G”, adaugă medicul Doboş.
Restricţiile pe care le implică acest tip de intervenţii sunt minore. Pentru femei se recomandă abstinenţa sexuală timp de o lună. Operaţiile sunt tolerate foarte bine de organism şi, în unele cazuri nu necesită anestezie generală. Perioada de refacere este foarte scurtă, iar durerile sunt inexistente, astfel încât pacienţii pot merge la serviciu a doua.
Rata complicaţiilor ginecologice care apar după astfel de intervenţii este aproape zero. Costurile pe care le implică operaţiile de chirurgie intimă atât la barbaţi, cât şi la femei costa între 200 şi 1.500 de euro, preţurile incluzând (acolo unde e cazul) implanturi sau materiale de injectare, anestezie generală, internare, corset, controale, pansamente.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: