Realizat din 19 ingrediente – plante naturale și substanțe active, Onconovical este un remediu naturist de la Medicinas, recomandat pentru menținerea sănătății organismului. Acest supliment alimentar, în compoziția căruia se regăsesc ingrediente precum pulbere de turmeric, de Astragalus sau vitamina B 17, ale căror proprietăți sunt recunoscute încă din cele mai vechi timpuri, ajută la reducerea efectelor nocive date de radicalii liberi, întrucât sporește eliminarea toxinelor din organism și ajută, de asemenea, la funcționarea optimă a ficatului și a sistemului digestiv.

Onconovical are, de asemenea, acțiune triplă în ceea ce privește detoxifierea organismului, astfel că acționează în tractul gastro-intestinal, în ficat și în sistemul circulator, unde, de obicei, se depun metalele grele și toxinele endogene și exogene. Astfel, toxinele sunt neutralizate și eliminate cu ușurință din organism.

De asemenea, acest remediu naturist ajută la reglarea tensiunii arteriale, fiind indicat persoanelor care se confruntă cu afecțiuni ale inimii, dar și pentru reglarea glicemiei din sânge, fiind indicat și în tratamentul diabeticilor.  Poate, de asemenea, să elimine greața și vărsăturile, oboseala cronică, dar și gazele de la stomac. Acest remediu naturist acționează în organism ajutând la regenerarea celulelor, astfel că va menține sănătatea organismului.

O altă proprietate a Onconovical este puterea de a stopa efectele nocive ce pot să apară în cazul tratamentului cu citostatice ori radioterapie, îmbunătățind astfel calitatea vieții bolnavilor.

Onconovical – ce conține și ce efecte au în organism

Unul dintre cele mai importante ingrediente din compoziția Onconovical este extractul de sâmburi de cais, care au un conținut bogat de vitamina B17, recomandat pentru a trata afecțiuni grave, grație proprietății de a întări sistemul imunitar.

Onconovical conține, printre altele, și ardei iute, care este cunoscut pentru proprietățile antiinflamatoare și antifungice, fiind indicat pentru tratarea infecțiilor.

Usturoiul se găsește, de asemenea, în compoziția Onconovical, fiind recunoscut pentru stoparea dezvoltării celulelor rele, dar și pentru întărirea sistemului imunitar, întrucât are efecte antioxidante și distruge cu ușurință celulele bolnave.

Pulberea de vâsc, care se numără printre ingredientele Onconovical, are un conținut bogat de curcumină, fiind util în prevenirea unor afecțiuni grave, precum cele pulmonare, mamare, hepatice ori chiar de colon. De ce? Ei bine, extractul de turmeric are puterea de a inhiba enzima COX-2, cunoscută pentru declanșarea unor afecțiuni grave.

Pulberea de polen, de Reishi, extract din fructe de Aronia, pulbere de Cactus ori zeolit, oțet de Kombucha sunt alte ingrediente idn compoziția Onconovical, toate acestea având rolul de a-i oferi organismului nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa optim.

 

Onconovical – mod de administrare

Onconovical se administrează, potrivit experților în medicină naturopată, în doză de nouă pastile pe zi, în cazul adulților, iar în cazul copiilor, câte trei pastile, una dimineața, una la prânz și alta la cină. Tratamentul trebuie urmat minim 6 luni – 12 luni.

Produsul este disponibil in Farmaciile Catena impreuna cu Cartea Alimentatia Anticancer, foarte utila bolnavilor de cancer.

Mai multe detalii pe www.onconovical.ro sau la tel. 0723.269.701