„Unii ma consideră un om de succes, care a realizat foarte mult, iar eu ma consider un om implicat care incearca sa onoreze toate obligațiile fata de tara, de familie si de societatea din care fac parte.

M-au întrebat zilele acestea, ce inseamna familia pentru tine?
Familia inseamna cultura, inseamna daca noi ne naștem mici si creștem în fiecare zi ca un pom care se înalță. Eu spun ca familia este rădăcina acestui pom in care nu ne putem creste. Odată cu creșterea noastra, rădăcinile se adancesc ca sa ne tina in picioare si care ne permit sa înaltam si mai sus. Este baza in care niciodata nu trebuie considerată doar o nevoie, o obligatie sau un obicei.

Asa cum se spune, în viata noastra apar fel de fel de furtuni, de cutremure, de întâmplări neplăcute si nimic nu poate sa ne tina in picioare, decat aceste rădăcini adânci, în care luptăm pentru a putea continua viata (datorită furtunilor, stejarii au rădăcini adânci).

Da! Sunt pentru familia tradițională, familia concepută din cupluri, dintre un bărbat și o femeie, pentru ca asa ne putem completa si asa putem da sansa unui nou om, încât viata umană sa se poata continua.

Bărbatul are obligația de a asigura protectie, atentie, iubirea pentru femeie, rasfatarea, sa fie convins că tot ce oferă va primi inapoi, cu sentimentul care il ofera puterea de a fi un bărbat de succes, un bărbat demn, respectat, apreciat si prosper.

Femeia are rol principal de a da speranta bărbatului atunci cand se obosește, de a da mângâiere atunci cand se simte neajutat si de a prelua tot ce i-au oferit parintii de cand era copil, de a surprinde cu zâmbetul, cu îmbrățișarea, pentru ca din cand in cand simte nevoia sa fie un copil.

Astăzi, de a putea întemeia o familie este o arta, de a creste un copil asa cum ar trebui, încât sa-i fie usor copilului sa atingă fericirea, de a fi pregatit pentru a citi si a prelua tot ce e mai bun din partea oamenilor din jur si a da la o parte tot ce e rau, fara sa poarte in sufletul lui rautatea oamenilor, ci iubirea lor.

Este corect ca fiecare dintre noi sa aleaga cu cine sa petreacă această viata, dar obligația noastră a tuturor este ca aceasta omenie sa se continuie. Cum ar fi peste zeci de ani, majoritatea familiilor sa fie dintre doi bărbați sau două femei? Cred ca avem dreptul de a simti placerea si a apela la toate anormalitatile cu condiția să nu facem rau societății.

Valorile morale trebuie pastrate, tradițiile trebuie respectate, obiceiurile trebuie trăite pentru a avea identitate, libertatea noastra trebuie sa se oprească atunci cand incepe libertatea altora.

Nu mi se pare un dezastru, cand vad doua femei sau doi bărbați impreuna, este alegerea lor de a petrece această viata asa cum doresc, dar nu putem legaliza si ar trebui aceasta valoare morală care se numeste familia, lucru care este total străin de ea din istoria omenirii.

Trebuie sa păstrăm respectul, sa acceptăm anormalitatile pana la o limita, sa nu devina anormalitati.

Voi aduce cat mai multe idei pentru a dezvolta societatea, dar nu voi fi de acord absolut cu nimic care are ca scop ștergerea, pur si simplu a tot ce inseamna tradiție, valori morale si continuitate umană!”, a scris Murad Mohammad pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: