Evenimentul Zilei > Actualitate > Fostul soț al celebrei creatoare de moda Natalia Vasiliev s-a sinucis
Fostul soț al celebrei creatoare de moda Natalia Vasiliev s-a sinucis

Fostul soț al celebrei creatoare de moda Natalia Vasiliev s-a sinucis

Un om de afaceri din Dolj s-a spânzurat marți seara. Rudele acestuia au mărturisit că bărbatul s-ar fi sinucis fiindcă a fost părăsit de soție. Bărbatul era fostul soț al celebrei creatoare de rochii de mireasă, Natalia Vasiliev.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, om de afaceri, din comuna Cârcea, județul Dolj, a decis să-și pună capăt zilelor după ce cea de-a două soție l-a părăsit, informează cancan.ro 

Potrivit unor surse din anturajul bărbatului, Marius P. care s-a sinucis după ce, marți, s-a certat aprins cu soția sa și aceasta a decis să-și ia lucrurile și să plece. 

Apropiații bărbatului au povestit că nevasta a apucat să-i ia o parte din lucruri și când a venit să-și ia restul hainelor și-a găsit găsit soțul spânzurat.

„Cu șocul și tristețea cea mai profundă, declar ca adevărată moartea fostului meu soț și partener Marius Popa. 
Marius a fost pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, o figură mai mare decât viața, un antreprenor talentat și un tată dedicat. Rog presa să ne respecte dreptul la intimitate și la viață privată în aceste momente dureroase!" a scris creatoarea de modă, Natalia Vasiliev, pe Facebook. 

Femeia imediat la 113, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 43 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele producerii evenimentului.

„Polițiștii doljeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în comuna Cârcea, un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care locuia în Cârcea, acesta fiind găsit spânzurat în locuința sa. La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, însă, din păcate a fost constatat decesul”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Sursa foto: Facebook

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: