Oltean: Mulţi membri marcanţi ai PDL ar putea să facă mai mult pentru guvern

Oltean: Mulţi membri marcanţi ai PDL ar putea să facă mai mult pentru guvern

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a venit, astăzi, în continuarea mesajului lui Traian Băsescu, spunând că mulţi dintre liderii marcanţi ai partidului s-ar putea strădui mai mult să-l susţină pe Emil Boc.

"Sunt un vechi membru al partidului şi sunt interesat ca partidul să aibă imagine bună şi să susţină Guvernul Boc. Eu cred că mulţi membri marcanţi ai PDL ar putea să facă mai mult decât au făcut. Mai multe apariţii televizate, mai multe, ştiu eu, implicări în actul de susţinere a Guvernului Boc. Deci, în privinţa aceasta sunt absolut de acord că mulţi lideri politici ai PDL n-au făcut chiar cât era necesar să facă şi că ar trebui să mai accelerăm un pic în această privinţă", a afirmat, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, Ioan Oltean, citat de Agerpres.

Vicepreşedintele PDL a acuzat "politică foarte negativă" a televiziunilor favorabile opoziţiei şi a susţinut că absenţa liderilor democrat-liberali de la dezbateri, unde sunt defavorizaţi numeric, este mai favorabilă decât prezenţa lor acolo. "Vă asigur că nu ne este frică să apărem acolo (...) De multe ori trăim cu sentimentul că prezenţa noastră într-un asemenea context e mai nefavorabilă decât absenţa, pentru că oricum nu poţi să spui aproape nimic, dimpotrivă", a afirmat Ioan Oltean. Preşedintele Traian Băsescu îi trăgea de urechi pe liderii marcanţi ai PDL că doar membrii din eşalonul doi mai apară partidul. "Stelele partidului stau bine ascunse în tranşee, ca să nu-i atingă vreun glonţ. Din ce-am văzut, partidul e apărat doar de Vişan (deputatul PDL Gelu Vişan-n.r.)", a spus şeful statului la ântâlnirea de luni cu parlamentarii PDL.

Ne puteți urmări și pe Google News