Evenimentul Zilei > Actualitate > MONSTRUL din OLT. CRUZIMEA de care a dat dovadă a ÎNGROZIT o ȚARĂ ÎNTREAGĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE
MONSTRUL din OLT. CRUZIMEA de care a dat dovadă a ÎNGROZIT o ȚARĂ ÎNTREAGĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE

MONSTRUL din OLT. CRUZIMEA de care a dat dovadă a ÎNGROZIT o ȚARĂ ÎNTREAGĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE

Un bărbat din localitatea Berbeni, județul Olt, și-a mutilat bunicii și i-a obligat să doarmă în spatele casei, după care le-a luat banii și a plecat.

Cei doi bătrâni, în vârstă de 73, respectiv 67 de ani, au ajuns la spital în stare gravă, după ce au fost bătuți și mutilați de nepotul lor de 32 de ani. Potrivit anchetatorilor, tânărul le-a tăiat acestora urechile și nasul și i-a lăsat în frig în spatele casei, scrie Gazetaoltului.ro.

 

„Este vorba de două victime agresate, transportate la spital la Craiova. Una dintre ele, respectiv bărbatul este în stare gravă, în comă. Cealaltă are și ea nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale, dar nu-i este pusă viața în pericol. A fost agresiune pentru a se sustrage bani din domiciliu”, a declarat prim-procurorul Parchetului Olt, Anca Anuța.

 

 

Sâmbătă dimineața, femeia în vârstă de 73 de ani a reușit să se târască până la poartă, unde un vecin a văzut-o și a sunat la 112, semnalând evenimentul. Cei doi au fost transportați la Spitalul Slatina.

Autorul a fost identificat de polițiști și procurori, fiind audiat atât el cât și alți martori, anchetatorii întocmind un dosar de cercetare pentru tentativă de omor.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: