Tragicul eveniment s-a petrecut joi, 21 martie. Conform sursei citate, între tată și fiică ar fi avut loc o ceartă care a afectat-o extrem de mult pe adolescentă. Totul ar fi pornit de la niște imagini pe care tatăl le-a descoperit în telefonul fetei.

După scandal, fata și-a sunat la telefon mama, care era la muncă, încercând să-i spună ce are pe suflet. Aceasta i-a spus vorbi mult cu ea și că să aibă răbdare până intră în pauza de masă.

În schimb, tânăra a înghițit toate medicamentele pe care le avea pentru afecțiunea cardiacă cu care a fost diagnosticată, după care i s-a făcut rău.

Când și-a dat seama ce a făcut fiica sa, tatăl a sunat imediat la 112, cerând ajutor. Un echipaj de la Ambulanță s-a deplasat la fața locului, dar, din păcate, pentru biata fată nu s-a mai putut face nimic.

„O echipă operativă s-a deplasat la fața locului și au fost începute cercetări în acest caz. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Fata va fi înmormântată azi, la cimitirul din Clocociov.

 

 

Te-ar putea interesa și: