Olivier Martinez, in tandrete cu Penelope Cruz

Olivier Martinez, in tandrete cu Penelope Cruz

Actorul Olivier Martinez a fost surprins de paparazzi intr-o ipostaza tandra impreuna cu actrita Penelope Cruz, in Los Angeles, la cateva ore dupa ce el si cantareata Kylie Minogue au anuntat ca s-au despartit, informeaza mirror.co.uk.

Martinez (41 de ani) a fost fotografiat pe cand o imbratisa tandru pe Cruz (32 de ani), dupa ce s-a intalnit cu diva la un hotel din Los Angeles.

Apropiatii cantaretei spun ca Minogue este cu atat mai devastata cu cat este vorba de acelasi hotel unde ea si Martinez s-au intalnit pentru prima data: "Kylie este o femeie foarte sensibila care l-a iubit din tot sufletul, dar se pare ca lui nu-i pasa de acest lucru".

Minogue (38 de ani) si Martinez au anuntat oficial ca s-au despartit la sfarsitul saptamanii trecute. Relatia celor doua vedete s-a deteriorat in timp iar in ultima vreme actorul a fost absent de la evenimentele importante din viata lui Kylie, precum primul sau concert de cand a fost diagnosticata cu cancer la san, care a avut loc pe 11 noiembrie 2006 la Sydney.

Ne puteți urmări și pe Google News

Familia si prietenii lui Kylie sunt multumiti ca relatia s-a incheiat deoarece sunt de parere ca in ultimul timp Martinez nu mai avea un comportament "galant" fata de Minogue.   In timpul relatiei lor, lui Martinez i s-au atribuit legaturi cu Angelina Jolie, Michelle Rodriguez, starul serialului de televiziune "Lost", Salma Hayek si, foarte recent, cu top modelul israelian Sarai Givati.