,,În acest moment avem confirmate 1.725 de cazuri de rujeolă, sunt înregistrate şapte decese, iar un al optulea deces nu a fost încă pus diagnosticul de confirmare, în acest moment sunt la Institutul Cantacuzino probe pentru analize şi vom vedea în perioada următoare dacă se confirmă decesul din cauza rujeolei şi pentru acest caz. În acest moment, sunt cazuri de rujeolă în 32 de judeţe, cele mai multe sunt în Arad – 454, în Mureş – 238 şi în Timiş – 240. Din cauza acestei epidemii de rujeolă, Ministerul Sănătăţii împreună cu reprezentanţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, UNICEF şi de la Institutul de Sănătate Publică au propus o serie de măsuri care se referă la scăderea vârstei de vaccinare la 9 luni, pentru că o caracteristică a acestei epidemii de rujeolă este că afectează copiii sub un an. Sunt peste 300.000 de doze de vaccin la nivel naţional, care vor fi distribuite către medicii de familie acolo unde este nevoie", a declarat Valentin Popescu, vineri, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.

OLIVIA STEER: “Să ne aducem aminte că şi actorul Toni Tecuceanu murise oficial – după cum anunţau toate canalele media isterizate – de gripă porcină, până când s-a demascat minciună reprezentanţilor din sănătate şi s-a aflat cauza reală a decesului: infecţiile intraspitaliceşti. Pe scurt, cineva avea atunci mari interese să sperie populaţia, că să vândă nişte vaccinuri. Ca azi.

Înainte de a da crezare oricărei răstălmăciri legate de varicelă şi vaccinuri, propagate de oficiosul numit hotnews, ar fi util oricui să recitească micul îndrumar de manipulare a maselor, de mai jos”