Evenimentul zilei este și în acest an partenerul lui Moș Crăciun și îl ajută să-i cunoască pe copiii cuminți din România, continuând tradiția de 13 ani a campaniei. Îi poți ajuta și tu, înscriind chiar acum copilul despre care crezi că merită să figureze în Lista Copiilor Cuminți din România 2016.

Îndrăgostită de fluturi

De astăzi, o includem în lista copiilor cuminți și pe Olivia, o puștoaică de nouă anișori, care de vreun an și jumătate a început primul curs de bijuterie.

Tăticul ei, cel care ne-a scris, spune că micuța bijutier „este un copil foarte inteligent și ascultător, după cum puteți singuri vedea urmărind seria de filme în care lucrează la masa de bijutier”. Filme care sunt puse pe pagina ei de Facebook, numită „Wingsfarm”. Numele, în traducere, înseamnă ceva de genul „ferma aripilor”, așa că să nu vă mirați că o parte din bijuteriile create de puștoaică sunt … fluturi!

„Mi-ar face mare plăcere dacă Olivia ar obține și anul acesta o diplomă de la Moș Crăciun!”, ne spune tatăl copilei. „Pe prima am înrămat-o și am pus-o pe perete, în atelier”, încheie el, rugămintea.

Dar Moș Crăciun și ajutoarele lui de la Evenimentul zilei nu se mulțumesc doar cu doi copilași. E foarte ușor să-i sari și tu în ajutor lui Moș Crăciun! Tot ce trebuie să faci este să trimiți o fotografie a copilului care a fost cuminte tot anul acesta, un desen al lui sau o poveste frumoasă despre el, la adresa de e mail: [email protected] În perioada 5-23 decembrie 2016, Evenimentul zilei va publica povești despre unii dintre cei mai cuminți copii din România.

Diplomele pot fi obținute și online

Și anul acesta avem o… cale mai „scurtă”, pentru cei care vor să obțină mai repede diploma pentru copilașii cuminți. Ei pot intra pe site-ul evz.ro/diploma, unde trebuie să completeze formularul online. În acesta vor trebui să indice numele copilului cuminte, vârsta acestuia și să încarce o fotografie cu prichindelul merituos. Diploma o pot printa în trei variante grafice (albastru, roșu și bleu) și o pot trimite pe email.