Oli, contestat de suporteri

Oli, contestat de suporteri

Desi Steaua a invins cu 3-0 pe FC National, suporterii „ros-albastrilor” au cerut demisia antrenorului.

Steaua a  obtinut o victorie usoara aseara, in deplasare, in fata formatiei FC National, scor 3-0, in etapa a 32-a din Liga I. „Ros-albastrii” au facut instructie cu gruparea din Cotroceni, care este deja retrogradata, Victoras Iacob reusind o „dubla”, iar Cristocea marcand al doilea gol. Dupa intrarea brazilianului Elton, jocul echipei din Ghencea a devenit spectaculos, dar in ciuda triumfului suporterii stelisti au cerut demisia antrenorului Cosmin Olaroiu.

Primul semn de nemultumire al fanilor „ros-albastri” la adresa tehnicianului s-a produs cand antrenorul l-a scos la incalzire pe Ovidiu Petre. Suporterii au cerut introducerea lui Elton, strigand in acelasi timp „Oli, lasa-ne! si „Oli, suna-l pe Gigi”, aluzie la faptul ca schimbarile i-ar fi indicate antrenorului de patronul stelist.

Gigi nu renunta la antrenor

Ne puteți urmări și pe Google News

Dupa meci, latifundiarul din Pipera a repetat ca Olaroiu va ramane pe banca tehnica a echipei din Ghencea. „Olaroiu nu pleaca. Va mai sta trei ani sau poate cinci sau sapte sau noua. Eu i-am propus mai demult lui Gica Hagi sa fie antrenor, dar acum noi avem tehnician”, a declarat Becali, adaugand ca Valeriu Argaseala va fi presedinte la Steaua. La randul sau, jucatorul Dorin Goian a spus ca nu intelege de ce s-a cerut demisia lui Olaroiu.

In timpul meciului, in tribune au continuat protestele la adresa lui Gigi Becali, suporterii impartind si fluturasi cu mesaje impotriva patronului stelist. De cum l-au vazut pe stadion, fanii au inceput sa strige „Pleaca din Ghencea!” si „Mars la Dinamo!”.

Patronul stelist a replicat: „Suporterii ma iubesc. Sunt o suta sau doua sute de fanatici, dar in curand, cand Steaua va ajunge in Liga Campionilor, vor intelege si ei ce am facut eu pentru echipa. Locul doi i l-a dat Stelei Dumnezeu. Ne-a ajutat si Dinamo, dar Dumnezeu a facut sa fie asa”. Fanii au scandat numele lui Marius Lacatus si pe cel al lui Rica Neaga, jucator despre care patronul stelist a dat asigurari ca poate fi considerat deja fotbalist al gruparii din Ghencea.