Deputatul PSD, Lia Olguța Vasilescu, a scris pe Facebook că, în cazul în care un social-democrat ar fi vorbit precum Traian Berbeceanu, acum era „jihad”.

„Ce limbaj de „demnitar al statului” are Traian Berbeceanu în disputa cu Victor Ciutacu. Inadmisibil! Dacă și-ar fi permis un secretar de stat PSD-ist să se ia în halul ăsta de vreun ziarist cred că ar fi fost jihad. Nimănui din PNL, mai ales celor care sunt invitați permanenti în emisiunea lui Ciutacu, nu i se pare normal sa sancționeze derapajele suburbane ale insului care a fost și el „penal” acum vreo câțiva ani și în a cărui apâărare a sărit exact presa pe care o atacă acum. Mai mult decât jenant!”, scrie Lia Olguța Vasilescu.

Limbaj de interlop la Interne. Berbeceanu, consilierul lui Vela, sare la gâtul lui Ciutacu

„Mă întreabă multă lume, de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace?
Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile însă, în cazul ălora de moravuri ușoare, mai fac excepții.

Așadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituției, ai uitat fă, când, în urmă cu puțini ani pișai ochii și băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numești „o emisiune”? Plângeai cu sughițuri și muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecți și cât de oripilat ești de nedreptatea care mi s-a făcut.
Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci.

Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conștiință asemănătoare cu a ta.
Adevărații interlopi, aia care-ți lasă ție plata pe noptieră, au fost condamnați la ani grei de pușcărie.
Iar tu, damă tristă și urâtă, ai continuat să-ți încasezi simbria, din banii ciordiți de vremelnicii tăi clienți, interlopii.
Hai sictir, secătură!”, a fost replica lui Berbeceanu, tot pe rețeaua socială, dată vineri seara.